Komáromy Csillu személyi stylist és stílustanácsadó

Gardróbrendezés


Tele a szekrényed ruhákkal, mégsem akad sosem, amit felvehetnél? Gyakran el is felejted, hogy megvetted és csak áll valahol a szekrényben elbújva? Nem vagy megelégedve a ruhatáraddal, úgy érzed nem használod ki maximálisan?

Ha ezekből egyre is igen a válasz, akkor a gardróbrendezés csomagot válaszd, melynek során segítek neked:

  • kombinálhatósági tippekkel, hogy minél jobban kihasználd a gardróbod,
  • gardróbrendezési tippekkel, átláthatóbbá téve a ruhatárad,
  • szelektálni és megválni azoktól a daraboktól, amik már kiszolgáltak.

A szolgáltatás ára 55.000 Ft, mely tartalmaz 3 óra otthoni konzultációt.
További megkezdett óránként 10.000 Ft. Útiköltség megegyezés szerint.

JELENTKEZEM

Színtanácsadás


Bizonytalan vagy abban, melyik színek állnak jól neked? Gyakran vásárolsz olyan darabokat, amit végül nem tudsz mivel összepárosítani? Változtatnál, de nehezen lépsz ki a komfortzónádból és csak gyűlnek a fekete ruháid? A színtanácsadás szolgáltatásomat neked találtam ki!

Választásod szerint egy exkluzív budapesti szalonban vagy az otthonodba látogatva segítek kielemezni színtipusodat és megtalálni hogy melyik színek és tónusok a nyerők számodra. A tanácsadás során személyre szabott színkártyát állítunk össze neked, aminek segítségével ezentúl bátrabban válogathatsz majd az üzletekben!

A szolgáltatás ára 45.000 Ft, mely tartalmaz 1,5-2 óra konzultációt. További megkezdett óránként 10.000 Ft. Útiköltség megegyezés szerint.

JELENTKEZEM
Komáromy Csillu személyi stylist és stílustanácsadó

Changed by Csillu Szépségnap


Mindenkinek jól jön néha egy kis megújulás! Szeretnéd felfrissíteni a stílusod egy olyan nap során, amikor végig Te vagy a közeppontban? Ha a Changed by Csillu Szépségnap élménycsomagomat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy igazi divatfröccsel leped meg magad!

Az élménycsomag egy teljes átalakítást foglal magában: csapatom segítségével smink-, fodrász-, és színtanácsadásban részesítünk, egy 3 órás műtermi fotózással egybekötve. A fotózáshoz én állítok össze számodra két teljes szettet. Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd hogy te vagy a középpontban és gyönyörködj az elkészült, retusált fotókban!

A szolgáltatás Budapesten vehető igénybe, ára 139.000 Ft.

Az ár a stúdióbérlés díját nem tartalmazza!

JELENTKEZEM

Personal Shopping


Férfiaknak és nőknek egyaránt!

Ebben a csomagban az előzetes beszélgetés után közösen egy 3 órás bevásárló körútra indulunk és az adott szezonnak megfelelően (tavaszi-nyári ruhatár, őszi-téli ruhatár) kiválasztjuk azokat a kulcsdarabokat amik gardróbod esszenciáját adják majd és köré olyan ruhákat és kiegészítőket gyűjtünk, amikkel változatosan és trendin tudsz kinézni.

Ne aggódj, nem a legújabb divatot fogom rád erőltetni, a célom az, hogy olyan stílust alakítsunk ki neked, amivel tudsz azonosulni, kényelmes, és nem a ruha hord majd téged, hanem Te a ruhát!

A szolgáltatás ára 65.000 Ft*, időtartama 3 óra, mely tartalmazza a konzultációt és közös vásárlást. További megkezdett óránként 10.000 Ft.

*Ajándék textil shopping bag

JELENTKEZEM
Komáromy Csillu személyi stylist és stílustanácsadó

Home Shopping


Ha personal shopping szolgáltatásra van szükséged, de egyetlen bökkenőd, hogy nem szeretsz/nincs időd vásárolni, akkor ezt a csomagot válaszd! Ennek az exkluzív szolgáltatásnak a lényege, hogy miután egy konzultációval felmérem az igényeidet, egyedül járom végig az üzleteket és a kiválasztott szetteket elviszem az otthonodba, hogy neked már csak a próbálgatás legyen a feladatod!

A szolgáltatás ára 79.000 Ft, mely tartalmazza a konzultációt és 2 óra otthoni próbát és válogatást az általam hozott darabokból. További megkezdett óránként 10.000 Ft. Útiköltség megegyezés szerint.

JELENTKEZEM

Alkalmi Styling


Meghívtak egy esküvőre / ballagásra / születésnapra, de nem tudsz mit felvenni? Hivatalos vagy egy társasági eseményre, gálára és ehhez keresel egy teljes szettet? Egy üzleti tárgyaláshoz keresed a tökéletes megjelenést?

Ez a csomag egy 1-2 órás közös vásárlást rejt magában, amivel kifejezetten egy teljes outfitet keresünk neked az általad választott alkalomhoz. Az előzetes beszélgetésünkből felmért információk alapján célirányosan választjuk ki az üzleteket/tervezőket és alakítjuk ki a stylingot, legyen a cél akár a vörös szőnyeg meghódítása, akár egy hibátlan business look.

A szolgáltatás ára 45.000 Ft, időtartama 2 óra, mely tartalmazza a konzultációt és közös vásárlást. További megkezdett óránként 10.000 Ft.

JELENTKEZEM
Komáromy Csillu személyi stylist és stílustanácsadó

Menyasszony styling


A bizonyos “Nagy Napra” keresel ruhát, de bizonytalan vagy melyik fazon lenne a legtökéletesebb az alkatodra? Vagy tudod már mi állna jól, de egy szalonban sem találtál rá eddig A RUHÁRA? Ebben tudok Neked segíteni! A menyasszonyi ruhán túl a teljes look-ot igazítom az esküvői helyszínhez, hogy a kiegészítőkkel együtt minden összhangban legyen.

Az alapszolgáltatás ára 120.000 Ft, ami tartalmaz egy kötetlen idejű személyes konzultációt és két alkalommal egy 3-4 órás ruhapróbát.

Meg több segítségre lenne szükséged? Igény szerint szívesen adok tanácsot a sminkre és a frizurára is, illetve segítek a menyecske ruha megtalálásában, sőt a vőlegényed szerkóját is rám bízhatod.

JELENTKEZEM

Travel Packing - Tudatosan felépített bõrönd


Hamarosan elutazol, de nem tudod mit pakolj a bõröndödbe? Szeretnéd a lehetõ legpraktikusabban és a lehetõ legjobban kombinálható szettekkel megtölteni? Legyen szó akár a meglévõ ruháid tudatos összeválogatásáról, vagy akár kiegészítve pár új darabbal, segítek neked megtalálni a legjobb színeket és fazonokat, hogy az utazás során ne ezen kelljen törni a fejed, csak megélni a pillanatot.

A szolgáltatás ára 50.000 Ft, ami tartalmaz egy 2 órás helyzetfelmérést a jelenlegi ruháidból, egy minimum 50 darabos linkgyűjteményt és sok hasznos pakolási tippet.

JELENTKEZEM
Komáromy Csillu személyi stylist és stílustanácsadó
Komáromy Csillu személyi stylist és stílustanácsadó

Personal shopping férfiaknak


Hamarosan…

JELENTKEZEM

Personal online shopping


Hamarosan…

JELENTKEZEM
Komáromy Csillu személyi stylist és stílustanácsadó