Stílus, személyre szabva

Komáromy Csillu vagyok, személyi stylistként és stílustanácsadóként dolgozom.

Vallom, hogy tetszeni önmagunknak a legnagyobb érték. Küldetésem, hogy segítsek Neked megtalálni legjobb önmagad, legyen szó a divatvilág trendjeiben való eligazodásról, imázs építésről, vagy akár személyre szabott stílustanácsadásról.

Gyakran kapom meg a kérdéseket: mi fán terem egy személyi stylist és hogy zajlik egy personal shopping? A témában készült blogposztjaimat ITT találod.

Egy stylist számára a divat nem csak hivatás, de szenvedély is. Az én szenvedélyem, a magyar divat! Blogomon is büszkén hirdetem: hordj magyart! Látogass el a blogra, ha kíváncsi vagy magyar tervezőket bemutató posztjaimra!

Stílustanácsot, personal shoppert keresel? Divatfotózáshoz, médiamegjelenéshez keresel stylistot? Fordulj hozzám bizalommal!

Nézd meg szolgáltatásaimat »

Sajtó megjelenések

TV megjelenések

Szeretnél több videót látni a munkámmal kapcsolatban?

Rólam írták

NAGY BERNADETT

„Amikor rátaláltam Csillura, eléggé magamba voltam zuhanva, úgy éreztem nincs stílusom és nulla az önbizalmam. Keresgéltem a neten, számos cikket elolvastam, nagyon sok stylist oldalát megnéztem, mire Csillura akadtam. Nagyon tetszett a pozitív kisugárzása, gondoltam megpróbálom – miért ne? ? már az első találkozásunkkor megfogott a lazasága és a jófejsége. Nem éreztem rajta hogy cikinek tartana, sőt a segítőkészsége teljesen elvarázsolt. Először együtt vásároltunk – iszonyatosan jól éreztem magam, olyan ruhadarabokat mutatott amiket én soha nem vettem volna meg magamtól. És rádöbbentem, hogy a csajosabb ruhadarabok is jól állnak csak megfelelő színt kell választani. Második alkalommal gardróbrendezés csináltunk itthon, szintén nagyon jól éreztem magam, sokat nevettünk ☺️ összességében ha egy laza, jófej, vidám és segítőkész stylist-ot keresel (akinek nem utolsó sorban olyan tehetsége van a ruhákhoz, mint másnak nincs) – bátran ajánlom”


KISS BRIGI

„Mióta találkoztunk, tudom mi áll jól és imádom, hogy reggel 2 perc eldönteni mit vegyek fel ?Tavaly találkoztunk, és együtt vásároltunk, hát mondanom sem kell, teljesen másokat vett le a polcokról mint én, de abszolút olyanokat amiket hordtam, csak végre a jó fazonban és szinben. Azóta ha vásárolok, Csillu szavai csengnek a fülemben. és az élet sokkal könnyebb ? most pedig online személyes vásárlásom volt és azt hiszem meg lesz a kedvenc farmerem. Köszönöm szépen!”


GÖNCZE EVELIN

„Lassan már egy éve, hogy eltölthettem Csilluékkal egy csodálatos napot, de még mindig jó érzés visszatekinteni az együtt töltött csajos napra!? Changed by Csillu Szépségnap szolgáltatást választottam, láttam egy rövidke videót erről és annyira tetszett, hogy egyből fel is kerestem. Az első perctől kezdve éreztem a profizmusát. Telefonbeszélgetéseink során mindig barátságos és közvetlen volt. Kiváncsian és izgatottan vártam a szépségnapot, hogy még is hogy fog zajlani. Vajon Csillu milyen ruhákkal készül nekem? (Mert erről is rendesen kifaggatott: Mit szeretek viselni? Mi tetszik de még sosem próbáltam? ) A nap folyamán nagyon jól éreztem magam, hisz egész nap én voltam a középpontban. Amellett, hogy igazi Nővé varázsoltak hasznos tanácsokkal is elláttak. Mind a frizurát-sminket és persze az öltözködést illetően. Szuper képeket kaptam végeredményül? Szívesen nézegetem őket ebben az időszakban, mikor a pizsamán és a melegítőn kívül nincs kedvem mást felvenni. A hajról és sminkről nem is beszélve…. Amint lehetőség lesz rá , biztosan újra keresni fogom Csillut egy personál shoppingra ?”


VITÁRIS RÉKA

„Harminchoz közelítettem, amikor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy elég volt a reggeli kínlódásból a szekrény előtt, hogy mit vegyek fel. Ekkorra egyértelműen rátaláltam a hivatásomra és megszületett az igény, hogy csinosabban, nőiesebben szeretnék öltözni. Már volt elképzelésem, hogy mikor, mit kellene viselni, csak segítségre volt szükségem, aki végigvisz az úton.

Az ekkor még önbizalomhiányos, érdekes testarányú és mindig rohanó Rékához megérkezett egy szuper mosolygós és rohadt jófej Csillu ?

Gardróbrendezéssel kezdtük, ahol a cuccaim 2/3-át leszelektáltuk és kiderült, mi is állna jól. Egy újabb körben elmentünk közösen vásárolni és megvettük azokat a szükséges ruhadarabokat, amik azóta is megkönnyítik az öltözködésem és gondtalanná teszik a reggeli készülődéseim. Ezt követően egy következő szezonban beszereztük a tavaszi/nyári darabokat, hogy teljes legyen a választék a szekrényemben.

Több, mint másfél év telt el, hogy először találkoztam Csilluval, a segítségével a mai Réka már kifinomultan öltözik, mindig sugárzó és nagyon csinos. Totális kibontakozás történt. Sok munka volt abban, hogy mára megbarátkoztam a testemmel és örömmel emelem ki azon területeket, amiket nagyon szeretek, Csillu tanácsait követve pedig folyamatosan sugárzónak látom magam és egy sokkal magabiztosabb, jobb nő lettem a segítségével. Hálás vagyok Neked Csillu!”


MUSINSZKI NOÉMI 

Personal shopping és online personal shopping – mindkét esetben egy rendkívül közvetlen, segítőkész, szakmailag nagyon hozzáértő személlyel találkoztam. Csillu tökéletesen alkalmazkodik a meglévő stílushoz, személyiséghez, ráadásul új es kreatív ötletekkel bővíti a ruhatárat. Az ő munkájának hála tudtunk egy közösen megálmodott, változatos és kifinomult stílust megvalósítani – amire rengeteg pozitív visszajelzést kapok. Maximálisan megbízom a munkájában és bátran ajánlom mindenkinek!


BALOGH KATA 

Csillu tanácsai óta rengeteg bókot kapok: “Ez a szín nagyon jól áll.” “Szuper ez a felső.” “Hol vetted ezt a táskát?” “Bomba vagy ebben a ruhában.” És büszkén is húzom ki magam ilyenkor, mert én is így érzem. ? Megmutatta a hozzám illő színeket, segített kiszelektálni a gardróbom, kiválasztani a legjobb darabokat a nyaralásra, kialakítani a stílusom és megtalálni a tökéletes ruhát egy fontos alkalomra. Ezután is őt fogom segítségül hívni vásárláshoz, mindenkinek csak ajánlani tudom. Profi, megbízható, kedves, vicces, a legjobb stylist, imádom!

[insta-gallery id="0"]